close

Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Sijoituksia listattuihin ja listaamattomiin yhtiöihin

Haluamme olla johtava sijoittaja pohjoismaisissa yrityksissä, joilla on kansainvälistä liiketoimintaa tai kansainvälistymispotentiaalia. Olemme aktiivinen omistaja, jolla on strateginen ja pitkäjänteinen ajattelutapa. Sijoitamme sekä listattuihin että yksityisessä omistuksessa oleviin yhtiöihin.

Ahlström Capitalin teollisuussijoituksiin kuuluvat merkittävät sijoitukset listatuissa yhtiöissä Detection Technology Oyj:ssä, Glaston Oyj:ssä ja Suominen Oyj:ssä. Portfolioon kuuluvan lisäksi suorat omistukset noteeraamattomissa yhtiöissä Enics AG, M&J Recycling ja Ahlström Invest B.V. (jolla merkittävä omistus Ahlstrom-Munksjössä) sekä sijoitus AC Cleantech Fund I- rahastoon. Vuonna 2021 Ahlström Capitalin portfolioyhtiöiden liikevaihto oli noin 4,4 miljardia euroa ja se työllisti lähes 13 500 ihmistä 33 maassa.

Omistajana Ahlström Capital takaa, että omistamiamme portfolioyhtiöitä kehitetään kestävästi hyvällä johdolla ja hyvää hallintotapaa noudattaen. Kasvatamme omistamiemme yritysten arvoa osallistumalla niiden kehittämiseen aktiivisen hallitustyöskentelyn ja strategiatyön kautta ja myös fuusioiden ja yritysostojen avulla.

Kehitämme sijoituksiamme teollisella osaamisellamme, yrittäjäperinteellämme sekä kestävällä pitkän tähtäimen omistajuudella. Kehitämme yrityksistä alansa johtajia.

Portfolioyhtiömme: