close

Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ahlström Invest Sis. Ahlstrom-Munksjö

Ahlström Invest on perheomisteinen sijoitusyhtiö. Yhtiö hoitaa aktiivisesti omistustaan Ahlstrom-Munksjössa ja keskittää sijoituksensa kestävän kehityksen mukaisiin listattuihin ja listaamattomiin yhtiöihin.

Ahlström Investin missio aktiivisena osakkeenomistajana, yhdessä muiden yhteenliittymän jäsenten Bain Capitalin ja Viknumin kanssa, on kehittää omistusta Ahlstrom-Munksjössä ja luoda pitkäaikaista arvoa yhtiön osakkeenomistajille sekä samanaikaisesti sijoittaa ja hallita merkittävää sijoitusvarallisuutta.

Ahlström Capitalin omistusosuus 23,7%
Muut
Sijoitusvarallisuus
>1 miljardi

Ahlstrom-Munksjö on maailman johtava toimija kestävän kehityksen mukaisissa ja innovatiivisissa kuitupohjaisissa materiaaleissa.

Ahlstrom-Munksjön liiketoiminta on jaettu neljään liiketoiminta-alueeseen, jotka ovat Decor, Filtration & Performance, Industrial Solutions ja Specialties. Yhtiön tuotteisiin kuuluvat koristepaperit, suodatinmateriaalit, hiomapaperit, kuitukankaat, elektrotekniset paperit, lattiamateriaalit, elintarvikepakkaukset, teipit, terveydenhuollon kankaat ja erikoisnestesuodatinmateriaalit. Ahlstrom-Munksjöllä on 45 tuotantolaitosta 14 maassa Euroopassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueella. Yhtiö kehittää tuotteita yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Tavoitteena on liiketoiminnan tehostuminen ja ympäristöystävällisyys.

www.ahlstrom-munksjo.com

Ahlström Investin omistusosuus 36,4%
Muut
Perustettu
Ahlström 1851, Munksjö 1862
KOTIPAIKKA
Helsinki, Suomi
HENKILÖSTÖMÄÄRÄ (2021)
7 976
TOIMINTAMAAT (2021)
14

lehdistötiedotteet

09.09.2022 – Ahlstrom-Munksjö, Metsä Fibre and 3M continue collaboration in responsible wood sourcing
01.09.2022 – Ahlstrom-Munksjö’s sustainability work has been awarded Platinum level rating by EcoVadis 2022
01.09.2022 – Ahlstrom-Munksjö Continues Investment in the Beverage Industry, Consolidating Leadership Position