close

Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ahlström Collective Impact

Ahlström Capital on mukana Ahlström Collective Impact (ACI) -yhteiskuntavastuuhankkeessa, joka tukee Suomen UNICEFin työtä lasten tulevaisuuden hyväksi. ACI on uusi yhteistyömalli Ahlström-verkoston ja UNICEF Suomen välillä. ACI edistää kohdennettuja strategisia sijoituksia, jotka auttavat valittujen YK:n kestävän kehitysten tavoitteiden (SDG) saavuttamisessa.

Tänä päivänä ACI:in kuuluvat Ahlström Capital, sen portfolioyhtiöt Ahlstrom-Munksjö, Enics, Glaston ja Suominen sekä Antti Ahlström Perilliset, Eva Ahlströmin säätiö ja Walter Ahlströmin säätiö. Vuonna 2021 ACI päätti sijoittaa 600 000 euroa UNICEFin kansainväliseen koulutusohjelmaan. Ahlström Capitalin osuus summasta oli 100 000 euroa.

ACI keskittyi koronaviruspandemian aiheuttamaan oppimiskriisiin. Pandemia heikensi korkeatasoisen koulutuksen saavutettavuutta, eli lisäsi eriarvoisuutta. Lasten koulutuksen turvaaminen on ratkaisevan tärkeää heidän tulevaisuutensa kannalta. UNICEFin Global Education Program -ohjelmalla on suuri merkitys tämän tavoitteen saavuttamisessa. UNICEF pyrkii vastaamaan oppimiskriisiin takaamalla jokaiselle oppilaalle vankat lähtökohdat perustason lukemiseen ja laskemiseen, eli taitoihin, jotka luovat perustan myöhemmälle lapsuusiän ja aikuisuuden oppimiselle.

ACI-lähettiläsohjelma käynnistettiin vuonna 2021. ACI-lähettiläät ovat Ahlström-yritysten työntekijöitä ja osakkeenomistajia, jotka edistävät ja panevat täytäntöön ACI:n visiota ja toteuttavat hankeen kampanjoita ja tapahtumia (kuten kansainvälisen lasten päivän) paikallisella tasolla. ACI-lähettiläät saavat myös mahdollisuuden oppia lisää UNICEFista ja lasten oikeuksista, YK:n kestävän kehityksen tavoitteista ja yhteiskuntavastuusta.

Lue tiedotteemme aiheesta tästä.

Vieraile Ahlström Collective Impactin verkkosivustolla tästä.